MT_logo

Tóth Gábor

Sok-sok korlátozó hiedelemmel és szorongással élő kissrác voltam. Ez beárnyékolta az egész gimis időszakomat. Nagyon szerettem volna kitörtni és megmutatni, hogy mi rejlik bennem, de valahogy nem találtam a módját. Annyira nem, hogy amit csináltam ennek érdekében, az inkább destruktív volt és ezért erősödött bennem a belső konfliktus, mivel egyre szarabb arc lettem, holott a szándékom alapvetően jó volt.

 

Viszont az is igaz, hogy nagyon erős elszántság és hit volt bennem az iránt, hogy valamilyen módon mégiscsak olyan életet élhessek, amilyet elképzeltem. Olyan életet, ahol anyagi, lelki és szellemi bőségben élek, ahol irtó cool dolgokat csinálok nagyon király arcokkal.

 

Sok dolog közrejátszott abban, hogy mostanra nagyjából elmondhatom ezeket a saját életemről. Ebben volt, sok-sok könyv, film, oktató anyag, külföldön élés, sok inspiráló és jószándékú ember, akik segítettek és a folyamatos elszántság, ami nem hagyta, hogy feladjam a célomat az út során.

 

Így jutottam el oda, hogy többek között egy 7000es követettségű közösséget összehoztam, többször beszéltem 300-400 ember előtt, szerepeltem egy telco multi reklámkampányában és ami a legfontosabb: úgy érzem, hogy megtaláltam a saját közösségemet, aminek megbecsült tagja vagyok és talán ez a legjobb érzés.

Kapcsolódj Gáborral