MT_logo

Puszta Richárd

Nekem nem volt stabil családi hátterem, sőt inkább erősen minuszos. 17 évesen már saját lábamon is álltam.

9 éves korom óta magántanuló voltam és így is érettségiztem le, ami azt jelenti, hogy suliba csak vizsgázni mentem be, amire 1 vagy max. 2 hónapot tanultam.

Így rengeteg időm volt különböző szakterületekbe beletanulni, dolgozni és rengeteget olvasni. Mivel nem voltam a kötött iskolai rendszerben, így nem lett lekorlátozva az agyam és lerombolva a lelkesedésem, kreativításom, sőt inkább jobban ki tudtam ezeket bontakoztatni.

 

Tanulmányaim fő fókuszában az emberek elemzése, a testbeszéd, a kommunikáció állt és igyekeztem az emberek agyi működéseit megérteni, hogy miért hoznak meg és milyen típusú döntéseket. Hiszen, ha érted az embereket és érted a működésüket és tudod mi kell nekik, bárhol bármikor elboldogulsz.

A fejben egy dolgot kell eldönteni: Mi a célod és mennyire fontos neked? Ha igazán fontos neked, akkor eléred, a többi csak kifogás és senkit sem érdekel.

 

A sztorim kicsit hosszú. Rendkívül izgalmas történeteket tudok írni, melyek nem mindennapiak és azon túl, hogy jól szórakozik rajta az olvasó olyan minőségi üzenetem van hozzá, melyet, ha hasznosít a saját életében, akkor csak sikeres tud lenni.

Ezen belül bemutatnám vállalkozásaimat, ötleteimet a nullponttól.

Onnan, hogy az utcáról egy gyerek hogyan tud minuszos anyagi helyzetből ötletes és egyedülálló vállalkozásokat kiépíteni, pl. a Nyomós Okot-ami az egész országban ismert lett.Kapcsolódj Ricsivel